Sint-blog-10102019

Burgemeester van Hilversum aangehouden in witwaszaak

Vanochtend is de burgemeester van Hilversum Pieter B. gearresteerd tijdens een omvangrijke operatie tegen witwaspraktijken. De burgemeester zit geïsoleerd n en wordt, aldus zijn advocaat, verdacht van grootschalig witwassen van Zwarte Pieten. Justitie wil in het belang van het lopende onderzoek nog geen nadere mededelingen doen, verdere arrestaties worden niet uitgesloten.

De naam van de omstreden Broertjes, sinds 2011 burgemeester van Hilversum, werd eerder in verband gebracht met de zogenaamde kartelbende, een onderdeel van het beruchte misdaadsyndicaat Triade Politica. Deze organisatie die naar verluid vertakkingen heeft in de media, de rechterlijke macht, D66 en de politiek, wordt o.a. verdacht van liquidatie van Zwarte Piet, verduistering van de Gouden Eeuw, immigratie-ontkenning, Illegalenimport, vluchtelingenverheerlijking en pensioendiefstal. Ook de plotselinge parachutering van Broertjes als burgemeester van Hilversum, zonder enige relevante bestuurservaring, is onderwerp van veel speculatie geweest. Vaak werd hierbij gewezen op zijn machtspositie als hoofd correcties van de Meningenbode, de krant van kakker Nederland.

Hoe zit het ook alweer met het witwasverbod voor Zwarte Piet?

Alle pogingen om Zwarte Piet te verbieden of te besmeuren zijn op niets uitgelopen. De door verwarde personen aangespannen rechtszaken tegen het vermeende kwade karakter van de figuur zijn alle afgewezen. Zwarte Piet is niet racistisch en niet verboden. Verder heeft de hoogste bestuursrechter in 2015 in vonnis aangegeven dat een gemeente bij het afgeven van een vergunning (voor een intocht) geen invloed op de inhoud, lees de kleur van Zwarte Piet, dient uit te oefenen. In haar bijlage bij de pietenwet heeft de Raad van State hieraan toegevoegd dat de kleur van Piet nu als onderdeel moet worden gezien van de uitingsvrijheid. Dit is vorig jaar door de rechter in het proces tegen de sinterklaasintocht in Zaandam nogmaals bevestigd.
Bestuurders die plaatselijke comités proberen te dwingen hun evenement aan te passen, negeren daarmee rechterlijke uitspraken en zullen zich daarvoor in voorkomende gevallen voor de rechter moeten verantwoorden.

Rechercheur Piet Pepernoot van de nationale politie licht de werkwijze van het kartel in een korte verklaring toe. Vaak wordt onder de dekmantel van een "dialoog" een onschuldig Sint-Nicolaascomité in een te kleine ruimte vastgehouden door de burgemeester. Hier worden zij langdurig blootgesteld aan agressieve tegenstanders van de goede Piet: de zogenaamde Guantanamo Bay aanpak. Deze “dialoog”, burgemeestersjargon voor foltering, eindigt in het algemeen met de dood van Zwarte Piet. Deze methode is o.a. toegepast door Sjeik Abu Al Salafi van Rotterdam (geen familie van ah Salami) en de onlangs overleden Halsemapa. Ook In Eindhoven probeerde een lid van de beruchte Jorritsmaclan, op deze manier Piet de nek om te draaien. Slechts alert optreden van de burgerwacht EIndhovenHandhaaftZwartePiet heeft dit voorkomen.

Het advies van P. Pepernoot is dan ook duidelijk: nooit meegaan in zogeheten dialoogdwang. Er is geen enkele noodzaak kleur te ontkennen voor Sints trouwe knecht. Nog wel een laatste waarschuwing van Piet. Alhoewel een burgerarrest van witwassende bestuurders voor de hand ligt, wordt directe actie niet aanbevolen. Kartelburgemeesters staan bekend als extreem vuurwapengevaarlijk, burgemeesterswoning is in maffiakringen dan ook het codewoord voor illegale wapenopslagplaats, en directe benadering wordt sterk afgeraden. Denk altijd als eerste aan uw eigen en Zwarte Piets veiligheid.

De politie raadt aan altijd samen op te trekken met de antikartelspecialisten van een van de vele organisaties die het Nederlands culturele erfgoed verdedigen zoals het Sintenpietengilde, nationalezwartepietendagen, redzwartepiet, Devrijesint, nederlandfeest, enzovoorts. Alleen samen kunnen we het maatschappij ontwrichtende witwassen effectief bestrijden. Bedenk, een zwarte toekomst begint bij ons allen en.. die Pietenpet past ons allemaal!

Copyright © 2020 de Vrije Sint. All Rights Reserved.