Sintblog-01-11-2019

Mededeling van Sint-Nicolaas over aanstelling Nationale Coördinator KOZP-bestrijding

Het wordt donker, koud en nat, bladeren vallen, alles rot en rilt en daar kruipt ook KOZP weer uit het riool. Ze gaan weer tradities kapotmaken, slopen, schreeuwen, gillen, dreigen en intimideren. Natuurlijk jeuken uw vingers, tintelen u knokkels, maar niet doen! De 1867 antipietredacteuren van Trouw, NRC, Volkskrant, AD, Parool en NOS, hebben hun artikelen al klaar! En helemaal bovenaan prijkt in chocoladeletters “Racisme”, “schandaal “ of “demonstratierecht”. Ze zitten gespannen te wachten op een excuus, op een huilend stukje Bijlmergajes met een spatje eierstruif op de ongewassen kleding. Dus: niet gooien, niet schreeuwen, niet slaan, ze willen niets liever! Ze drijven op negatieve energie, iets zelf creëren kunnen ze niet en zelfs bij het slopen hebben ze uw hulp nodig. Alleen door permanent slachtofferfeest te vieren en de steun van de media zijn ze hier gekomen. Daarom wees verstandig laat u niet opnieuw provoceren door hun domheid, agressie en haat.

Om de krachten van het kwaad wel effectief te bestrijden heeft Sint-Nicolaas een nationaal coördinator KOZP-bestrijding aangesteld. Ik stel hem graag aan u voor, het is Piet Plezier.

KOZP-bestrijding

Piet succes en geef je eerste tip aan de lezers

Beste Pietenvrienden, KOZP-bestrijding vraagt niet om radicaliseren maar om ridiculiseren, veel te lang heeft Nederland ze serieus genomen. Vorm een welkomstcomité van pieten, met borden welkom KOZP. Wacht ze op met een pietenband, zing ze vrolijk toe en zorg ervoor dat hun geschreeuw zoveel mogelijk overstemd worden. Bied ze pepernoten, snoep en zelfs een handje aan. Vraag hun lievelingsledje. Bovenal, blijf ze filmen. Leg agressie, gescheld en haat zoveel mogelijk lachend vast. Begeleid ze ook bij hun mars door de stad. Natuurlijk zullen er enkele vertegenwoordigers uit Amsterdam zijn, maar de kern (als je daar bij 10 demonstranten van kan spreken) wordt gevormd door lokale middelbare dames. Quinoa herkauwende UVA-bachelors, die vroeger ingetreden zouden zijn in een mystieke congregatie en nu de leegte van hun bestaan stofferen met fanatieke strijd tegen het sinterklaasfeest. Begeleid ze zingend op weg naar huis, juist in hun eigen omgeving met vrolijk zingende pieten zal het besef doordringen dat KOZP eigenlijk een grote grap is. Lach ze weg en ja als KOZP zich laat provoceren en onverhoopt domme dingen doet en roept, zorg dan dat het goed op beeld staat. Als de “demonstranten” een of twee jaar in de druilerige regen 4 uur naar een pietenband hebben moeten luisteren, terwijl de intocht normaal doorgaat zal het besef wel doordringen dat hun bestaan weinig zinvol is. Wij zeggen: veel plezier, binnenkort meld ik me weer met verdere tips.
Piet Plezier

Copyright © 2020 de Vrije Sint. All Rights Reserved.